Poslednje

Slavoljub Đenadić predsednik DS u Blacu

Na danas održanim neposrednim izborima u Opštinskom ogranku Demokratske stranke Blace za predsednika ogranka izabran je Slavoljub Đenadić. Istovremeno je izabrano devet članova OO DS Blace: Mirjana Jovanović, Miodrag Grujić, Radoš Jovanović, Nemanja Pavlović, Jasmina Petrović, Nebojša Petrović, Rade Radojević, Goran Toskić, Srđan Ćurčić.

-Prvi naš zadatak, sada kada ponovo imamo odbor jeste prvo okupljanje i konsolidovanje svih članova koji su ostali verni Demokratskoj stranci i nisu prelazili u druge. Svi zajedno ćemo napraviti ozbiljan plan razvoja Blaca i dati ga građanima na uvid, jer smatramo da je transparentnost ono što je prioritet daljeg delovanja- kazao je ProkupljePress.com Đenadić nakon izbora.

On je dodao da će ukazivati na sve anomalije i neregularnosti trenutne vlasti i biti dosledni svim idejama i politici DS.

Glasalo se demokratski!

Na ovim izborima učestvovalo je 76 odsto blački demokrata koji su platili članarinu.

-Ovo je praznik demokratije jer je DS jedina demokratska stranka koja još uvek bira svoja tela neposredno- ocenio je dosadašnji poverenik DS u Blacu Boban Lepojević.

On je na ovu funkciju postavljen 21. januara ove godine, nakon što je krajem decembra dotadašnji predsednik DS Blace Nebojša Milosavljević, zbog svojeg notarskog zvanja, podneo ostavku. Nakon njegove ostavke, funkciju v.d. predsednia OO DS u Blacu trebalo je da obavlja Svetlana Jevremović, ali je ona odbila. Nakon toga, zbog toga što ne postoji organ rukovođenja ogranak je raspušten i Lepojević je imenovan za poverenika.

Njegova dužnost prestala je danas, nakon izbora predsednika i članova OO DS Blace.

You've successfully subscribed to Prokupljepress.com
Great! Next, complete checkout for full access to Prokupljepress.com
Welcome back! You've successfully signed in.
Nemoguće je da se prijavite! Molimo vas Pokušajte ponovo.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Greška!!! Niste ispešno platili.
Uspešno! Uspešno ste izmenili podatke za plaćaje.
Greška! Dogodila se greška prilikom unešenja podataka. Pokušajte ponovo.