Opet je hteo da jede, a da ne plati

2 min čitanja
Opet je hteo da jede, a da ne plati
Na ovom mestu se sve događalo, foto:ProkupljePress.com

U petak, o čemu smo već pisali, G.D. je upao u Brzu hanu u Gariću i napravio haos, jer je tražio da mu daju besplatno da jede. Napao je zaposlenog, kasnije kamenjem polomio portal i frižider i na sreću tu se sve završilo, jer je došla policija, koja je lice privela. Ipak, još uvek zaposleni i okolni svedoci osećaju nelagodu, jer je reč o osobi koja je dobro poznata policiji.

-Ušao je i tražio da mu damo da jede bespaltno. Nisam dozvolio, jer već ima dug od 15.000 dinara. Mi od ovoga živimo i radimo čitavog dana- kaže Nemanja kojeg je G.S. napao.

Dodaje da je lice u lokal ušlo u 17.45 časova i nakon što je odbijen, krenuo je da udari Nemanju. On je duplo krupniji od ovog mladića, koji nije hteo da popusti pred pretnjama. U samoodbrani ga je odgurnuo, ali G.D. tu nije stao.

-Zatim me je uhvatio za vrat i obojica smo pali na sto u bašti. Nekako nas je razdvojio Slavko, pa je G.D. uzeo tri kamena, bacio na portal i prema frižiderima. Jedan je udario unutra u frižider, drugi u ovaj spoljni i polomio ga, kao i portal. Otišao je tada, mislio sam da je odustao, ali nije. Vratio se sa grlićem polomljene flaše i krenuo na mene. I tu je Slavko intervenisao, pa je naišla i policija. Ko zna šta bi bilo da nije- priča nam Nemanja.
Očistili su, ali je ostao polomljen frižider.

Njegova majka je, kao i on vidno potresena. Ipak, Nemanja ne želi da svoje mukom stečeno tako olako prepusti.

-Ima na kamerama sve. Snimljeno je i snimak smo predali policiji. Kažu ljudi, a i on je tvrdio da će se vratiti i sve nas pobiti. Ne plašim se, ja nisam uradio ništa loše. Ipak, nije mi prijatno od tada- siguran je ovaj momak.

Ta brza hrana je otvorena pre par meseci i u njoj radi majka sa decom. To im je jedini izvor prihoda. Pošteno zarađuju i neće odustati.

Po kom osnovu se tereti G.D. pokušaćemo da saznamo.