Poslednje

FK "Partizan" u Prokuplju

Na poziv Čedomira Vukovića i njegovog oca Vuleta, priznatih košarkaških radnika iz Prokuplja, delegacija Fudbalskog kluba Partizan je posetila Prokuplje.

Član gradskog veća za sport i omladinu opštine Prokuplje, Ivan Petrović je ugostio člana Upravnog odbora, Dragana Trailovića, te bivše igrače Radeta Zalada, Acu Trifunovića i Vladimira Jocića koji je rodom iz Žitnog potoka.

Razgovaralo se i o edukaciji najmlađih polaznika škole fudbala FK “Topličanin” po programu Omladinske škole Partizana, dogovoreno je učešće mlađih selekcija kluba na turniru u Prokuplju, kao i drugi vidovi međusobne saradnje.

Delegacija Partizana je zatim obišla Narodni muzej Toplice i Spomen sobu Gvozdeni puk, a upriličena je i poseta Domu učenika srednjih škola.  

-Velika je čast, a ujedno i zadovoljstvo ugostiti zvaničnu delegaciju Fudbalskog kluba Partizana koju su činile i legende jugoslovenskog i srpskog fudbala, kao i našeg zemljaka Vladimira Jocića nekadašnjeg fudbalera mnogih klubova. Partizan kao klub je u više navrata pokazao poštovanje prema gradu Prokuplju i imamo obavezu da to pamtimo, i uvek uzvratimo gostoprimstvo na pravi način, jer su to crno-beli zaslužili- izjavio je Čedomir Vuković za FK “Partizan”.

You've successfully subscribed to Prokupljepress.com
Great! Next, complete checkout for full access to Prokupljepress.com
Welcome back! You've successfully signed in.
Nemoguće je da se prijavite! Molimo vas Pokušajte ponovo.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Greška!!! Niste ispešno platili.
Uspešno! Uspešno ste izmenili podatke za plaćaje.
Greška! Dogodila se greška prilikom unešenja podataka. Pokušajte ponovo.